ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

ΛΑΜΠΕΣ

Λάμπες σε μεγάλη ποικιλία. Στην ΚΑΥΚΑΣ θα βρείτε λάμπες όλων των ειδών σε μεγάλη γκάμα και απίστευτες τιμές. Από απλές λάμπες οικονομίας έως LED για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομίας.

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους και πιο αναγνωρισμένους οίκους στην παγκόσμια αγορά λαμπτήρων, PHILIPS - OSRAM - SYLVANIA - MEGAMAN, παρέχουμε αξιόπιστα, εγγυημένα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον οικιακό σας χώρο. Θα βρείτε μία τεράστια γκάμα λαμπτήρων, οι οποίοι ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, παρέχοντας λύσεις και σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων με τη χρήση τεχνολογίας LED.

Επιλέξτε λάμπες μέσα από μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, θερμοκρασιών χρώματος και φωτεινής απόδοσης για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας ταιριάζει. Σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν με μια ευρεία γκάμα φωτιστικών κι εφαρμογών.

Λάμπες LED που εξασφαλίζουν μεγάλη ενεργειακή εξοικονόμηση αλλά και ελαχιστοποιούν το κόστος συντήρησης κι αντικατάστασης, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και οικονομίας χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 90%.

Συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL) οικονομίας που προσφέρουν άνετο, απαλό φωτισμό για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Οι λαμπτήρες CFL παρέχουν υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και φως που διαρκεί. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και συνδυάζουν την ενέργεια του φωτισμού φθορισμού με την άνεση και τη δημοτικότητα των λαμπτήρων πυρακτώσεως.

Λάμπες αλογόνου με απόδοση φωτός που είναι φιλική προς το περιβάλλον και ξεχωρίζει για τη φωτεινότητά της. Δημιουργούν πλούσιες αντιθέσεις και φωτίζουν χώρους με καθαρή, φωτεινή ατμόσφαιρα.

Λάμπες μικτού φωτισμού που συνδυάζουν ένα συνεχές φάσμα από την πηγή πυράκτωσης και γραμμικού φάσματος από την πηγή υδραργύρου υψηλής πίεσης, για άμεση αντικατάσταση λαμπτήρων πυράκτωσης και μεγαλύτερης απόδοσης και διάρκεια ζωής.

Λάμπες υδραργύρου για ένα ψυχρό, γαλαζωπό λευκό φως ιδανικές για εξωτερικές εφαρμογές, εργοστάσια, στον τομέα των μεταφορών και σε βιομηχανικές περιοχές.

Λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων HMI που λειτουργούν μόνο σε κλειστού τύπου φωτιστικά, τα οποία έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό, εξαιτίας της υψηλής φωτεινότητας, της υπεριώδους ακτινοβολίας και της υψηλής εσωτερικής πίεσης κατά τη λειτουργία.

Λάμπες υψηλής πίεσης νατρίου, με στιβαρή κατασκευή και ανθεκτικές στους κραδασμούς υψηλής φωτεινής απόδοσης.

Κλασικές λάμπες πυράκτωσης, που έχει αρχίσει η κατάργηση τους από την ευρωπαϊκή αγορά τον Σεπτέμβριο του 2009 με την απαγόρευση της παραγωγής και εισαγωγής του γλόμπου των 100W και των 75W, το 2011 των 60W και το 2012 τους γλόμπους των 40 και 25W. Τα οφέλη από τη μετάβαση στις νέες μορφές λαμπτήρων είναι προφανή καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας φθάνει το 80% ή και 90% ενώ η διάρκεια ζωής τους είναι μέχρι και δεκαπλάσια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως του Τόμας Έντισον.

Λάμπες ειδικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται σε ιατροφαρμακευτικές εφαρμογές, λάμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας, λάμπες μαύρου φωτός κλπ.

Επιλέξτε λάμπες οχημάτων, κατάλληλες για φωτισμό επιβατικών αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλετών
Διαβάστε Περισσότερα
TOP Προϊόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας "ΛΑΜΠΕΣ"
Προσφορές
Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας σε λάμπες όλων των ειδών
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€