ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

ALIBERTI

Η εταιρία Aliberti είναι μια εξολοκλήρου Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας από το 1968 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα.

Έχοντας 50ετή παρουσία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού η εταιρεία Aliberti βρίσκεται σε θέση να μελετάει, να σχεδιάζει, να δημιουργεί προϊόντα απόλυτα ανταγωνιστικά, να παρέχει ολοκληρωμένες και σίγουρες λύσεις, για όποια απαίτηση πάνω στα ηλεκτρολογικά συστήματα και να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας προσαρμόζονται σε παλαιές κατασκευές χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες οικοδομικές ανακατασκευές και είναι προϊόντα υψηλών κατασκευαστικών standards.

Η εταιρία διαθέτει όλα τα απαραίτητα ποιοτικά πιστοποιητικά ISO 9001, CE, εξασφαλίζοντας την απόλυτη κατασκευαστική αξιοπιστία και της έχει απονεμηθεί το ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2001.
TOP Προϊόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της μάρκας
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας ΔΩΡΕΑΝ παράδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 30€