ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

APC

Η APC χαρακτηρίζεται ως πρότυπο της βιομηχανίας για αξιόπιστη ισχύ και φυσική υποδομή πληροφορικής. Αποτελεί το κορυφαίο όνομα σε τμήματα πληροφορικής μεγάλου και μικρού μεγέθους, ενώ μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών, προωθεί τα προϊόντα της στο παγκόσμιο προσκήνιο με λύσεις υποδομής, διαχείρισης και ασφάλειας δεδομένων που προστατεύουν οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον η APC, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προκειμένου να τροφοδοτεί και να προστατεύει τα κρίσιμα ηλεκτρονικά συστήματα στις κατοικίες, τα οποία διατηρούν εσάς και την οικογένειά σας συνδεδεμένους. Τα συστήματα προστασίας της APC εξασφαλίζουν την 24ωρη πρόσβαση στο δίκτυο και τη διατήρηση υψηλών ταχυτήτων, ακόμα και κατά τη διάρκεια καταιγίδων και παρατεταμένων διακοπών ρεύματος. Πιο συγκεκριμένα, αυτό περιλαμβάνει πρόσβαση σε ενημερώσεις ειδήσεων και καιρού, σημαντικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο cloud, υπηρεσίες συνεχούς ροής και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Φεβρουάριο του 2007, η APC εξαγοράστηκε από την Schneider Electric, μια πολυεθνική εταιρεία γνωστή παγκοσμίως για την εμπειρία της στον τομέα της διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, η οποία περιλαμβάνει πλέον τα εμπορικά σήματα APC και MGE UPS Systems (APC by Schneider Electric).
TOP Προϊόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της μάρκας
Προσφορές APC
Ανακαλύψτε τις προσφορές της αγαπημένης σας μάρκας
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας ΔΩΡΕΑΝ παράδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 50€