ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

BENNING

Για περισσότερο από μισό αιώνα, τα προϊόντα BENNING έχουν βελτιώσει την ασφαλή και αποδοτική χρήση των ενεργειακών πόρων. Οι έξυπνες λύσεις για τη μετατροπή της ενέργειας για τη χρήση της σε πολλαπλές εφαρμογές χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Η BENNING παρέχει ποιότητα και υπηρεσίες παγκόσμιας εμβέλειας. Βιωσιμότητα, ασφάλεια και αποδοτικότητα μέσω καινοτομιών.

Η BENNING είναι γνωστή ως "ποιοτικός ηγέτης" για την αξιοπιστία και την απόδοση των τροφοδοτικών ισχύος για: Τηλεπικοινωνίες, Βιομηχανία, Ιατρική και Πληροφοριακά Συστήματα.

H γκάμα των προϊόντων BENNING περιλαμβάνει προϊόντα δοκιμών και μέτρησης, ανορθωτικά συστήματα και συστήματα αντιστροφέων, μετατροπείς DC-DC, συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος UPS, ΟΕΜ τροφοδοτικά ισχύος, φορτιστές για εφαρμογές έλξης και επισκευή ηλεκτρικών μηχανών μέχρι 120τ.

Η BENNING έχει καθιερώσει μια παγκόσμια παρουσία για τη συναρμολόγηση, την πώληση, και τη συντήρηση των φορτιστών μπαταριών και των συστημάτων παροχής ισχύος. Η BENNING εξασφαλίζει τεχνική επάρκεια, ποιοτική υποστήριξη κα υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.
TOP Προϊόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της μάρκας
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€