ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

ZAMBELIS

H ελληνική εταιρεία Zαμπέλης ΑΒΕΕ ειδικεύεται στην χονδρική πώληση φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδρύθηκε το 1967 και είναι μια από τις πιο σύγχρονες και αναπτυσσόμενες εταιρείες, έχοντας καθιερώσει πλέον το όνομά της στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Εδώ και 50 χρόνια η εταιρεία ανταποκρίνεται με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες της αγοράς συνδυάζοντας ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική. Η Ζαμπέλης ΑΒΕΕ έχει επιτύχει μέχρι σήμερα την ολοκλήρωση πολλών έργων αποδεικνύοντας την ικανότητα και την κατάρτιση των στελεχών της. Κύριο μέλημα των ιδιοκτητών της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της με τελικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δίνοντας έμφαση στην εικόνα αλλά και στην καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανολόγους που διαθέτουν την αναγκαία τεχνολογική εμπειρία και γνώση. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι τελευταίου τύπου με αποτέλεσμα η ποιότητα του προϊόντος να ελέγχεται από πιστοποιημένα συστήματα. Η εταιρεία διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας και ποιότητας για τα προϊόντα της από ελληνικούς φορείς.

Μοναδικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας ώστε να συμβάλουμε στη μέγιστη απόδοση του κεφαλαίου των συνεργατών μας καθώς και να ξεχωρίζουμε στο αντικείμενό μας παρέχοντας άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.
TOP Προϊόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της μάρκας
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας ΔΩΡΕΑΝ παράδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 50€