ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Καλάθι
Σύγκριση
Brands
Brands
ΝΕΑ Υπηρεσία για επαγγελματίες! Συνδεθείτε & δείτε το live απόθεμα των προϊόντων!
 • Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας - Έξυπνο Σπίτι
  Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας - Έξυπνο Σπίτι Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται όλα τα προϊόντα ή συστήματα που μπορούν να σας προσφέρουν απομακρυσμένο έλεγχο ή εξοικονόμηση ενέργειας ή συνδυασμός και των δύο. Για παράδειγμα, ένας ανιχνευτής νύχτας – ημέρας, με τον οποίο μπορούμε να ενεργοποιούμε τα φώτα του εξωτερικού χώρου όταν νυχτώνει. Ο κεντρικός έλεγχος των ρολών/τεντών σε συνεργασία με το σύστημα ψύξης/θέρμανσης, μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμη ενέργεια. Επίσης, υπάρχουν συστήματα που συνδυάζουν πολλές λειτουργίες μαζί: Έλεγχο φωτισμού, τέντες, θέρμανση κ.α., σε ένα σύστημα και η απομακρυσμένη διαχείριση τους γίνεται από μία εφαρμογή. Δείτε τα προϊόντα
 • Ηλεκτροκίνηση
  Ηλεκτροκίνηση Η αγορά φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος εντάσσεται στο πρόγραμμα του Εξοικονομώ – Αυτονομώ με μέγιστο ποσό δαπάνης τα 500,00€. Οι προϋποθέσεις ώστε να ενταχθεί ένας φορτιστής στις επιλέξιμες παρεμβάσεις είναι αρκετές. Εδώ, θα βρείτε τους φορτιστές που καλύπτουν τις προϋποθέσεις αυτές και μπορούν να τοποθετηθούν στην εγκατάσταση σας. Απλά επιλέξτε ποιός ταιριάζει σε εσάς! Δείτε τα προϊόντα
 • Αναβάθμιση Φωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων
  Αναβάθμιση Φωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων Οι παρεμβάσεις στο φωτισμό αντικαθιστώντας τους λαμπτήρες/φωτιστικά παλιάς τεχνολογίας πυρακτώσεως, αφορούν μόνο τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας. Μπορείτε λοιπόν, να αντικαταστήσετε τους λαμπτήρες/φωτιστικά με σύγχρονους τεχνολογίας LED. Δείτε τα προϊόντα
 • Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  Φωτοβολταϊκά Συστήματα Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού - Net metering είναι δυνατή εφόσον η κατοικία, μετά τις παρεμβάσεις που έχει ζητήσει ο ενεργειακός επιθεωρητής Α, θα φτάσει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Αποτελεί μία επένδυση, η οποία μπορεί να σας εξοικονομήσει ενέργεια καθώς, η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται, καταναλώνεται απευθείας από τις ανάγκες της κατοικίας σας και η περίσσια, συμψηφίζεται με το λογαριασμό ρεύματος του παρόχου. Δείτε τα προϊόντα
 • Συμμετέχει η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εξοικονομώ – Αυτονομώ;

  Η εταιρεία μας συμμετέχει παρέχοντας προϊόντα τα οποία καλύπτουν πολλές κατηγορίες αναβάθμισης όπως ορίζει ο οδηγός του προγράμματος.
 • Ποιές ιδιοκτησίες επωφελούνται από το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ;

  Επωφελούνται οι μονοκατοικίες, πολυκατοικίες ή τα διαμερίσματα μεμονωμένα.
  Μία κατοικία, προκειμένου να κριθεί επιλέξιμη, πρέπει να πληροί τις ακόλουθες γενικές προϋποθέσεις:

  • Υφίσταται νόμιμα
  • Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα
  • Χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία
  • Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Γ.

  Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
 • Ποιό είναι το μέγιστο ποσό της επιδότησης;

  Το μέγιστο ποσό της επιδότησης προκύπτει από το σύνολο ετήσιας εξοικονόμησης πρωτογενούς ενέργειας (kWh) όπως αυτό προκύπτει από την 1ο Πιστοποιητικό ενεργειακής αναβάθμισης. Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορεί να ξεπερνά τα 50.000€.
  Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται η αγορά υλικών, τοποθέτηση/εγκατάσταση και το Φ.Π.Α..
 • Πώς γνωρίζω ότι έχει εγκριθεί η αίτηση μου;

  Ενημερώνεστε από το online πληροφοριακό σύστημα του προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ ή από τον Σύμβουλό έργου που έχετε ορίσει.
 • Τι συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία ενεργειακής αναβάθμισης Smart Home;

  Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται οποιαδήποτε προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις παρακάτω λειτουργίες:

  1. Σκίαση
  2. Έξυπνοι Διακόπτες
  3. Καταγραφή καταναλώσεων
  4. HUB - Κεντρικός & Απομακρυσμένος έλεγχος
  5. Διαχείρηση φορτίων
  6. Ενημερώσεις/ κατάστασης λειτουργίας - Alarm - σφάλματα
  7. Αισθητήρες κίνησης
  8. Αισθητήριο Θερμοκρασίας
  9. Ανιχνευτής φωτός
  10. Αισθητήριο Υγρασίας
  11. Έξυπνες Λάμπες
  12. Αισθητήριο διαρροής
  13. Θερμόστάτες
  14. Έξυπνα Ρελέ
 • Πώς θα μπορέσω να προμηθευτώ τα προϊόντα;

  Για να μπορέσετε να προμηθευτείτε οποιαδήποτε προϊόν από τις προαναφερόμενες κατηγορίες θα και να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα, πρέπει να έχει εγκριθεί η συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και ο Α ενεργειακός επιθεωρητής* να εντάξει στις ενεργειακές βελτιώσεις τις προαναφερόμενες κατηγορίες.

  *Ο Α ενεργειακός επιθεωρητής προτείνει τις παρεμβάσεις και ο Β επιβεβαιώνει τις παρεμβάσεις και την ενεργειακή αναβάθμιση που έχει ορίσει ο Α.

  Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα σαν προμηθευτής ώστε να μπορεί να γίνει η πληρωμή των αγορών σας από το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Αυτονομώ. Ωστόσο όλα τα προϊόντα καλύπτουν τις προδιαγραφές του προγράμματος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε μέσω των συνεργατών μας είτε μέσω των δικών σας μηχανικών/ηλεκτρολόγων που εκτελούν το έργο.
 • Μπορεί η ΚΑΥΚΑΣ να χρηματοδοτήσει ένα έργο μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ Εξοικονομώ – Αυτονομώ;

  Η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει μέσω των τραπεζών.
 • Μπορείτε να προτείνετε Ενεργειακό επιθεωρητή ή Σύμβουλο έργου;

  Μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιους πελάτες/συνεργάτες μας ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Επίσης μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του ΤΕΕ (https://web.tee.gr/) μπορείτε να βρείτε όλους τους ενεργειακούς επιθεωρητές της περιοχής σας. 
  Σας προτείνουμε όμως σαν πρώτο βήμα να βρείτε σύμβουλο έργου (μηχανικό) που μπορεί να αναλάβει την εκτέλεση του έργου (σύμβουλος έργου).
  Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο τεχνικά γραφεία όπου ασχολούνται με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Εξοικονομώ – αυτονομώ ώστε να σας βοηθήσουν.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ της περιοχής σας.
  Δείτε ΕΔΩ τα καταστήματα.
 • Μπορείτε να μου προτείνετε ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση των Smart Home προϊόντων;

  Μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιους πελάτες/συνεργάτες μας ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Επίσης αν έχετε κάποιο ηλεκτρολόγο μπορούμε να τον κατευθύνουμε/εκπαιδεύσουμε να κάνει την εγκατάσταση αν εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ της περιοχής σας.
  Δείτε ΕΔΩ τα καταστήματα.
Περισσότερες Ερωτήσεις