Λαμπτήρες Αλογόνων

Λάμπες αλογόνου σε μεγάλη ποικιλία. Στην ΚΑΥΚΑΣ θα βρείτε λάμπες αλογόνου όλων των ειδών σε μεγάλη γκάμα και απίστευτες τιμές. Το φως αλογόνου είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ξεχωρίζει για τη φωτεινότητά του. Μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών ώστε να ταιριάζουν με μια ευρεία γκάμα φωτιστικών κι εφαρμογών.

Ο λαμπτήρας αλογόνου είναι γνωστός ως λάμπα αλογόνου χαλαζία και αλογόνου βολφραμίου. Είναι μια εξελιγμένη μορφή της δημοφιλούς λάμπας πυρακτώσεως. Η λάμπα αλογόνου έχει ένα νήμα βολφραμίου παρόμοιο με το βασικό της λάμπας πυρακτώσεως, ωστόσο η λάμπα είναι πολύ μικρότερη για τα ίδια βατ και περιέχει ένα αέριο αλογόνου στο λαμπτήρα. Η γυάλινη λάμπα κατασκευάζεται από πυριτικό γυαλί, υψηλό υαλώδες διοξείδιο του πυριτίου ή αργιλοπυριτικό άλας. Ο λαμπτήρας αλογόνου είναι πιο δυνατός από το συνηθισμένο γυαλί προκειμένου να περιέχει την υψηλή πίεση. Η θερμοκρασία αυξάνεται γρήγορα.

Τα αλογόνα βράζουν σε αέρια μορφή σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα αλογόνο είναι ένα μονοσθενές στοιχείο που σχηματίζει εύκολα αρνητικά ιόντα. Υπάρχουν πέντε αλογόνα: φθόριο, χλώριο, βρώμιο, ιώδιο και αστάτιο. Η λάμπα αλογόνου έχει συμπαγές μέγεθος και υψηλή απόδοση lumen.

Η λάμπα αλογόνου είναι η κατάλληλη λάμπα για:
  • Ανώτερη ποιότητα φωτός με εξαιρετική απόδοση χρωμάτων (Ra=100)
  • Με πλήρη ρύθμιση έντασης (0 έως 100 %) για όλα τα επίπεδα φωτεινότητας
  • Στιγμιαίος φωτισμός, χωρίς χρόνο ζεστάματος
  • Χαμηλό κόστος αντικατάστασης χάρη στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Συμπαγές μέγεθος, εύκολη τοποθέτηση
  • Μακρύτερη διάρκεια ζωής από τις παραδοσιακές λάμπες πυρακτώσεως

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.