ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Ο στολισμός με Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια (ή Χριστουγεννιάτικα φωτάκια) έχει ιδιαίτερη θέση στις ετοιμασίες μας την περίοδο των Χριστουγέννων, στολίζοντας είτε το δέντρο στο σαλόνι μας, είτε τον κήπο και τη βεράντα μας. Στην ΚΑΥΚΑΣ υπάρχει ποικιλία που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση σε διακοσμητικό φωτισμό, για το χριστουγεννιάτικο στολισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια επεκτεινόμενα, Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια LED με πρόγραμμα, Χριστουγεννιάτικες κουρτίνες, ή Δίχτυ με Λαμπάκια και φωτοσωλήνες για τους χώρους σας. Φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με προϊόντα από τον συμπληρωματικό ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, για να καλύψετε πλήρως κάθε σας ανάγκη.

Επιλέξτε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που χρειάζεται για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας αρέσει. Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια λευκά, μονόχρωμα αλλά και πολύχρωμα. Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια επεκτεινόμενα αλλά και με πρόγραμμα. Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με διαφορετικό αριθμό ανά σειρά και μήκος, για να επιλέξεις το κατάλληλο ανάλογα με το δέντρο ή το μέρος που θέλεις να στολίσεις

Ταυτόχρονα η ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικους φωτοσωλήνες, σε όλα τα χρώματα και μήκη. Μπορείτε να βρείτε φωτοσωλήνες LED ή απλούς, σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή ακόμη και με το μέτρο για να τους προσαρμόσετε στο δικό σας χώρο. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε φωτοσωλήνες με προγράμματα και φωτοσωλήνες στρογγυλούς ή πλακέ. Επιλέξτε τους χριστουγεννιάτικους φωτοσωλήνες για τη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου δημιουργώντας πρωτότυπα σχέδια.

Φυσικά τα Χριστουγεννιάτικα Λαμπάκια και οι φωτοσωλήνες δεν είναι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι ανάγκες επαγγελματιών για στολισμό χώρων και καταστημάτων δεν σταματούν ποτέ. Επίσης μπορείτε να στολίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού για να δημιουργήσετε μία ωραία μοντέρνα διακόσμηση, κάνοντας το χώρο πιο ατμοσφαιρικό και όμορφο.

Όλα τα φωτάκια που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγκεκριμένων προδιαγραφών και πιστοποιημένα.
Διαβάστε Περισσότερα
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€