ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

Υλικό Ράγας

Για την προστασία της οικογένειας, της περιουσίας και των επαγγελματικών μας χώρων, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί με την επιλογή του υλικού ράγας. Οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψη μας τις ενεργειακές απαιτήσεις του κτιρίου, την αρχιτεκτονική μελέτη και τους κανονισμούς που διέπουν την εγκατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Βασικά κριτήρια λοιπόν για την επιλογή του εξοπλισμού μας είναι η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας και η εμφάνιση.

Η επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται μέσα στον ηλεκτρικό πίνακα, πρέπει να γίνεται με γνώμονα την ποιότητα και τις προδιαγραφές που αυτά πληρούν, αλλά και σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Για τον λόγο αυτόν, η ΚΑΥΚΑΣ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως Legrand, Schneider Electric, Abb, Hager, Siemens, Theben.

Τα υλικά ράγας μπορούμε να τα διαχωρίσουμε σε 5 κατηγορίες πυλώνες ως προς το ρόλο τους στην εγκατάσταση:
 1. Υλικά προστασίας. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται υλικά όπως οι μικροαυτόματοι, οι ασφάλειες τήξεως και το ρελέ διαρροής ρεύματος (αντιηλεκτροπληξιακό). Οι ασφάλειες προστατεύουν τη γραμμή από υπερφόρτιση και τον χρήστη από το να έρχεται σε επαφή με τη γραμμή. Το ρελέ διαρροής ρεύματος προστατεύει την εγκατάσταση από βραχυκυκλώματα αλλά και το χρήστη.
 2. Υλικά χειρισμού. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται υλικά όπως οι ραγοδιακόπτες και τα ρελέ ισχύος (ηλεκτρονόμος ισχύος) και τα ρελέ καστάνιας.
  ενέργειας,
 3. Υλικά ελέγχου. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται υλικά όπως χρονοδιακόπτες, dimmer ράγας, επιτηρητές τάσης και ενδεικτικές λυχνίες. Με τις υλικά αυτά ελέγχουμε τη λειτουργία των φορτίων μας.
 4. Υλικά μέτρησης. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται αναλογικά και ψηφιακά όργανα μέτρησης τάσης, ρεύματος και πολύμετρα όπως επίσης και από μετρητές κατανάλωσης.
 5. Εξαρτήματα υλικού ράγας, τα οποία βοηθούν στην τοποθέτηση, σύνδεση και επέκταση του.
Διαβάστε Περισσότερα
Προσφορές
Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας στο υλικό ράγας
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€