ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

D-LINK / 

ONLY ADSL MODEM DSL-321B ADSL2+ FOR ISDN

SKU: DSL-321B ID: 183010170
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 80€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗς ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

Δείτε Επίσης:
Τιμή eshop (Με ΦΠΑ):
30,52 €

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης

Κατόπιν παραγγελίας

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης
Διατίθεται (ανά): 1 TEM
- +
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 80€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗς ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Το DSL-321B ADSL2+ (ANNEX B - ISDN) Ethernet Μόντεμ είναι ένα ευρυζωνικό μόντεμ υψηλής ταχύτητας το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή διαθέτει μια ελεύθερη θύρα Ethernet ή σε ευρυζωνικό router προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από κοινού με μια ομάδα χρηστών στο γραφείο για σύνδεση στο Internet με υψηλή ταχύτητα. Αυτό το μόντεμ υποστηρίζει τα πλέον πρόσφατα πρότυπα ADSL2/+ και προσφέρει ταχύτητες μέχρι και 24 Mbps (downstream) και 2 Mbps (upstream).

  • Συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους πάροχους: πλήρης ενσωματωμένη βάση δεδομένων παρόχων στην Ευρώπη
  • Φιλτράρισμα ιστοσελίδων περιεχομένου ακατάλληλου για ανήλικους
  • Κομψό περίβλημα σε μαύρο/ασημί
  • Ποιότητα υπηρεσίας (QoS) για ιεράρχηση της κίνησης δικτύου
  • Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση σε λίγα λεπτά με τη βοήθεια του οδηγού D-Link DCC

  Η εγκατάσταση και διαμόρφωση της συσκευής διευκολύνεται από το D-Link Clickn Connect (DCC), έναν εύχρηστο οδηγό λογισμικού ο οποίος εκτελείται απευθείας από το CD-ROM του προϊόντος, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Συμπεριλαμβάνεται ισχυρό σύστημα προστασίας, με πλήρες τείχος προστασίας και δυνατότητες φιλτραρίσματος περιεχομένου ακατάλληλου για ανηλίκους. Επίσης, διαθέτει δυνατότητα διαχείρισης μέσω προγράμματος περιήγησης, διαβίβαση VPN που επιτρέπει την πραγματοποίηση ασφαλών συνδέσεων από το σπίτι στο δίκτυο του γραφείου και ποιότητα υπηρεσίας (QoS) για ιεράρχηση της κίνησης του δικτύου.

  ADSL2+ Ethernet Modem
  Το Ethernet Μόντεμ DSL-321B ADSL2+ είναι ένα ευρυζωνικό μόντεμ υψηλής ταχύτητας για το σπίτι και το γραφείο. Υποστηρίζει το πλέον πρόσφατο πρότυπο ADSL2/+ και προσφέρει ταχύτητες μέχρι 24 Mbps (downstream) και 2 Mbps (upstream).

  Δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης τηλεφώνου και Internet
  Η τεχνολογία ADSL σάς επιτρέπει να μιλάτε στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα να σερφάρετε στο Internet. Η σύνδεση δεν διακόπτεται ποτέ, έχετε λοιπόν συνεχώς στη διάθεση σας δυνατότητες περιήγησης στο Διαδίκτυο και χρήσης e-mail. Δεν υπάρχουν αναμονές για κλήση του πάροχου ή σήμα κατειλημμένου.

  Σχεδιάστηκε για χρήση από έναν μόνο υπολογιστή
  Το μόντεμ διαθέτει μία θύρα ADSL για σύνδεση στην τηλεφωνική γραμμή και μία θύρα Ethernet για σύνδεση στον υπολογιστή σας. Σε αντίθεση με τα μοντέλα USB, δεν απαιτεί προγράμματα οδήγησης. Η κοινή χρήση της σύνδεσης Internet από περισσότερους του ενός υπολογιστές είναι δυνατή με χρήση κάποιου από τους ευρυζωνικούς router μας.

  Ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας με ποιότητα υπηρεσίας (QoS)
  Εκτός από τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης, επιπλέον μπορείτε να σερφάρετε στο Internet με πολύ υψηλές ταχύτητες. Το μόντεμ μπορεί ακόμα και να διακρίνει τα ευαίσθητα σε καθυστερήσεις δεδομένα όπως βίντεο ή παιχνίδια Internet με απαιτητικά γραφικά και να τα μεταδίδει κατά προτεραιότητα, για ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση τέτοιων εφαρμογών.

  Ασφάλεια στο Internet
  Σε αντίθεση με τις συσκευές USB, το συγκεκριμένο μόντεμ δεν σας αφήνει εκτεθειμένους: συμπεριλαμβάνεται ολοκληρωμένο τείχος προστασίας που προστατεύει από επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας (DoS) και προφυλάσσει τον υπολογιστή σας από εξωτερικές επιβουλές (χάκερς). Η ισχυρή προστασία κατά περιεχομένου ακατάλληλου για ανήλικους επιτρέπει τη φραγή συγκεκριμένων διευθύνσεων ιστοτόπων και έτσι οι χρήστες δεν μπορούν να προβάλλουν ακατάλληλο περιεχόμενο. Η προστασία αυτή μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την ώρα της ημέρας (προγραμματισμός). Το μόντεμ υποστηρίζει ακόμα πολλαπλή διαβίβαση VPN ώστε να έχετε ασφαλή πρόσβαση από το σπίτι σας σε αρχεία και e-mail που βρίσκονται στο γραφείο.

  Γρήγορη και απλή εγκατάσταση
  Με τον οδηγό εγκατάστασης D-Link Clickn Connect (DCC), η σύνδεση στο Internet είναι υπόθεση λεπτών ακόμα και για χρήστες χωρίς εμπειρία. Αρκεί η εκτέλεση του CD του προϊόντος. Με ελάχιστα απλά βήματα μπορείτε να κάνετε τις συνδέσεις του εξοπλισμού (ρεύμα και καλώδια σύνδεσης), να επιλέξετε τον ISP σας από το μενού και εν τέλει να συνδεθείτε στο Internet.

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
 • DSL-321B_183010170_01_Z05.PDF
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€