ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

 • SPECIAL OFFER

D-LINK  /  

NETWORKING IP RECORDER MAIN UNIT MYDLINK

SKU: DNR-322L ID: 183010145
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

Δείτε Επίσης:
Τιμή eshop (Με ΦΠΑ):
259,99 €
 • ή
  86,66 € x
  3 άτοκες δόσεις (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης

Κατόπιν παραγγελίας

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης
Διατίθεται (ανά): 1 TEM
- +
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Ο πιο εύκολος τρόπος παρακολούθησης

  Το mydlink™ δικτυακό καταγραφικό είναι το πλέον ευκολότερο σύστημα παρακολούθησης για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα που απαιτούν περίπλοκες ρυθμίσεις στο δίκτυο του χρήστη για απομακρυσμένη πρόσβαση στο καταγραφικό μέσω του Internet, το DNR-322L είναι πολύ απλό στην πρόσβαση και διαχείριση του. Απλά εκτελείτε το CD εγκατάστασης, αναθέτετε το καταγραφικό σας στον mydlink™ λογαριασμό σας ή εάν δεν έχετε διαθέσιμο λογαριασμό, δημιουργείτε έναν και η συσκευή σας είναι έτοιμη προς χρήση. Το DNR-322L θα βρει για εσάς, αυτόματα, όλες τις διαθέσιμες D-Link κάμερες του δικτύου σας.


  Μια ευέλικτη και ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας

  Το DNR-322L είναι η τέλεια λύση για μικρές επιχειρήσεις ή ανθρώπους που ταξιδεύουν και πρέπει να αφήσουν τις περιουσίες τους αφύλακτες για μεγάλες χρονικές περιόδους. Με διαθέσιμες 2 θέσεις σκληρών δίσκων μπορείτε να επιλέξετε εσείς την χωρητικότητα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, δυο σκληροί δίσκοι των 3 ΤΒ μπορούν να αποθηκεύσουν καταγραφές βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας, από τέσσερις κάμερες DCS-942L, έως και 6 εβδομάδων. Το DNR-322L μπορεί να ρυθμιστεί να καταγράφει συγκεκριμένες χρονικές περιόδους (για παράδειγμα την νύχτα ή τα Σαββατοκύριακα) ή βάσει συγκεκριμένων γεγονότων, όπως ανίχνευση κίνησης ,ούτως ώστε να παραταθεί πολύ περισσότερο η περίοδος καταγραφής.

   

  Ευέλικτη Παρακολούθηση

  Οι χρήστες έχουν μια ποικιλία επιλογών για την παρακολούθηση και οργάνωση των καταγεγραμμένων βίντεο. Εάν έχουν εγκατασταθεί πολλαπλές κάμερες σε κάποιο σημείο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το βίντεο όποιας κάμερας θέλει να αναπαράγει, με ένα απλό drag and drop. Το όνομα και η κατάσταση μιας κάμερας εμφανίζεται στην εικόνα για εύκολη αναφορά. Ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τις λειτουργίες pan/tilt/zoom (PTZ) μέσω του εικονικού χειριστηρίου της συσκευής ή με απευθείας κλίκ στο βίντεο.


  Ασφαλής Αποθήκευση

  Δημιουργώντας λογαριασμούς χρηστών, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση στο δικτυακό καταγραφικό. Επίσης μπορείτε να αποδώσετε διαφορετικά προνόμια πρόσβασης στον κάθε χρήστη, περιορίζοντας έτσι τις κάμερες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Για επιπρόσθετη ασφάλεια (για παράδειγμα, την προστασία των κτιριακών εγκαταστάσεων μιας εταιρείας) τα καταγεγραμμένα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθήκευσηςως αντίγραφο ασφαλείας.

  Το δικτυακό καταγραφικό παρέχει την επιλογή αποθήκευσης με την τεχνολογία συστοιχίας σκληρών δίσκων RAID 1, η οποία αποθηκεύει εις διπλούν τα καταγεγραμμένα βίντεο, έτσι ώστε τα δεδομένα να διατηρηθούν ακόμα και αν υπάρξει αστοχία υλικούκάποιου σκληρού δίσκου.

   

  Εκτεταμένη λειτουργικότητα καταγραφής

  Το περιβάλλον ρυθμίσεων του mydlink™ δικτυακού καταγραφικού επιτρέπει στον χρήστη την πλήρη παραμετροποίηση, συμπεριλαμβάνοντας την συμπίεση βίντεο, ανάλυση βίντεο για όλες τις συνδεδεμένες κάμερες. Από την στιγμή που θα εγκατασταθούν οι κάμερες, οι καταγραφές βίντεο μπορούν να είναι συνεχείς ή βάσει προγραμματισμού του χρήστη, ξεχωριστά ανά κάμερα. Επίσης το δικτυακό καταγραφικό παρέχει την δυνατότητα καταγραφής βάσει συγκεκριμένων συμβάντων, όπως η ανίχνευση κίνησης.


  D-Link Green™

  Το mydlink™ δικτυακό καταγραφικό είναι μέρος του σχεδιασμού εξοικονόμησης ενέργειας D-Link Green™. Το πρόγραμμα της D-Linkπου παρέχει φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση: εάν για παράδειγμα δεν χρησιμοποιούνται οι σκληροί δίσκοι εντός κάποιου προκαθορισμένου χρονικού ορίου ή αν δεν υπάρχει κάποια μεταφορά δεδομένων, το DNR-322Lαυτόματα εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής(stand-by) ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια. Επίσης οι ανεμιστήρες προσαρμόζουν την ταχύτητά τους αναλόγως την θερμοκρασία των σκληρών δίσκων.

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
 • PDF υλικού - 183010145
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας ΔΩΡΕΑΝ παράδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 50€