ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

DYSON  /  

AIRBLADE

ΣTEΓNΩTHPAΣ XEP.DYSON AIRBLADE V WHITE

SKU: D7/HDR/AB12wh ID: 503000002
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ 80€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ
 • 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

Τιμή eshop (Με ΦΠΑ):
1070,38 €
 • ή
  178,40 € x
  6 άτοκες δόσεις (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης

Κατόπιν παραγγελίας

Κατόπιν παραγγελίας - Αποστέλλεται κατόπιν επιβεβαίωσης
Διατίθεται (ανά): 1 TEM
- +
 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ 80€ ΚΑΙ ΑΝΩ
 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ
 • 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

Προσθήκη στη σύγκριση

Το προϊον υπάρχει ήδη στη σύγκριση

 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 • Συμπυκνωμένη τεχνολογία Airblade™ για το στέγνωμα των χεριών
  AB12 - Λευκός

  Η ανάπτυξη του ψηφιακού μοτέρ της Dyson - ένα από τα μικρότερα μοτέρ των 1600W στον κόσμο, επέτρεψε στους μηχανικούς της Dyson να κατασκευάσουν ένα στεγνωτήρα χεριών που εξέχει μόλις 10 εκ από τον τοίχο. Στεγνώνει τα χέρια υγιεινά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

  Κατάλληλος για μικρότερες τουαλέτες ή στενότερους χώρους.


  Χαρακτηριστικά


  Ψηφιακό Μοτέρ της Dyson

  Το πιο πρόσφατο ψηφιακό μοτέρ της Dyson σχεδιαζόταν για επτά χρόνια- είναι ένα από τα μικρότερα πλήρως ενσωματωμένα μοτέρ των 1600W στο κόσμο. Είναι το μοναδικό μοτέρ στεγνωτήρα χεριών με αρκετή ισχύ ώστε να απορροφά μέχρι 30 λίτρα αέρα το δευτερόλεπτο μέσω φίλτρου HEPA και με ικανότητα να στεγνώνει τα χέρια σε 10 δευτερόλεπτα.

  Αυτό το αποτελεσματικό μοτέρ με μεγάλη διάρκεια ζωής μετάγεται ψηφιακά στις 6.000 φορές το δευτερόλεπτο αναγκάζοντας τον ανεμιστήρα υψηλής συμπίεσης να περιστρέφεται με ταχύτητα 90.0000 φορές το λεπτό. Υπάρχουν μόνο τρία κινούμενα μέρη έτσι δεν υπάρχουν δακτύλιοι ολίσθησης ή ψήκτρες άνθρακα που φθείρονται.  Λεπτό προφίλ

  Εξαιτίας των μοτέρ μεγάλου όγκου, οι άλλοι στεγνωτήρες χεριών προεξέχουν πολύ από τον τοίχο. Μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθούν σε εσοχή του τοίχου, η οποία κοστίζει. Επειδή ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson χρησιμοποιεί το πλέον πρόσφατο ψηφιακό μοτέρ της Dyson, έχει βάθος μόλις 10 εκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς τη δημιουργία εσοχής και το σχετικό κόστος.
  10 δευτερόλεπτα χρόνος στεγνώματος10 δευτερόλεπτα χρόνος στεγνώματος

  Ο έλεγχος με βάση το πρωτόκολλο P335 (NSF P335) του Εθνικού Ιδρύματος Υγιεινής έδειξε ότι οι περισσότεροι άλλοι στεγνωτήρες χεριών είναι πολύ πιο αργοί από ό,τι ισχυρίζονται οι κατασκευαστές τους. Πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν την προσπάθεια όταν χρησιμοποιούν έναν αργό στεγνωτήρα χεριών. Ωστόσο, η υγρασία στα χέρια συμβάλλει στη διάδοση έως και 1.000 φορές περισσότερων βακτηρίων σε σχέση με τα στεγνά χέρια.

  Οι δοκιμές με βάση το πρωτόκολλο NSF P335 απέδειξαν ότι οι στεγνωτήρες χεριών Airblade™ της Dyson είναι οι ταχύτεροι. Ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson στεγνώνει τα χέρια υγιεινά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NSF P335, πατήστε εδώ


  Ο στεγνωτήρας χεριών με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής

  Οι άλλοι στεγνωτήρες χεριών δεν πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής. Δεν φιλτράρουν τα βακτήρια και τους ιούς που κυκλοφορούν στον αέρα της τουαλέτας. Απορροφούν ακάθαρτο αέρα και τον εκτοξεύουν επάνω στα χέρια. Ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson χρησιμοποιεί δύο φίλτρα H13 HEPA. Αιχμαλωτίζει το 99,9% των βακτηρίων και ιών του αέρα της τουαλέτας. Συνεπώς, τα χέρια στεγνώνουν χρησιμοποιώντας καθαρότερο αέρα και όχι ακάθαρτο.

  Μόνο οι στεγνωτήρες χεριών Airblade™ της Dyson φέρουν πιστοποίηση υγιεινής από ανεξάρτητους ειδικούς δημόσιας υγείας της NSF International. Κανένας άλλος στεγνωτήρας χεριών δεν πληρεί όλα τα κριτήρια του πρωτοκόλλου P335 του NSF. Επιπρόσθετα του μικρού χρόνου στεγνώματος και των φίλτρων H13 HEPA, ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson διαθέτει επίσης λειτουργία χωρίς επαφή και αντιμικροβιακή επίστρωση.


  Η συντήρηση κοστίζει λιγότεροΗ συντήρηση κοστίζει λιγότερο

  Οι άλλες μέθοδοι στεγνώματος των χεριών έχουν ακριβή συντήρηση. Οι χειροπετσέτες απαιτούν συνεχή ανεφοδιασμό και απόρριψη. Οι περισσότεροι άλλοι στεγνωτήρες χεριών είναι αργοί και πολλοί χρησιμοποιούν θερμαντικό στοιχείο, κατά συνέπεια καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

  Οι στεγνωτήρες χεριών Airblade V της Dyson έχουν μέχρι και 69% μικρότερο λειτουργικό κόστος σε σύγκριση με άλλους στεγνωτήρες χεριών και κοστίζουν μέχρι και 97% λιγότερο από τις χειροπετσέτες.

  Πατήστε εδώ για τους υπολογισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή κόστους, στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας, για να μάθετε το κόστος που μπορείτε να εξοικονομήσετε.


  Μικρό αποτύπωμα άνθρακα

  Άλλοι στεγνωτήρες χεριών παράγουν τουλάχιστον 74% περισσότερο CO2 από τους στεγνωτήρες χεριών Airblade™ της Dyson. Οι χειροπετσέτες παράγουν τουλάχιστον 70% περισσότερο.

  Ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson έχει μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε ότι αφορά σε μέτρα που περιλαμβάνουν τις εκπομπές άνθρακα και την ποιότητα του οικοσυστήματος.*

  * Βάσει των αποτελεσμάτων Ανάλυσης του Κύκλου Ζωής (LCA). Πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.  Στεγνώνει το κάθε χέρι ξεχωριστά

  Οι περισσότεροι στεγνωτήρες χεριών διαθέτουν μία στενή στήλη αέρα που κάνει το νερό να ρέει επάνω στα χέρια, παραλείποντας περιοχές και αφήνοντας υγρά τμήματα. Ο στεγνωτήρας χεριών Airblade V της Dyson χρησιμοποιεί δύο φύλλα αέρα που εκτείνονται σε όλο το πλάτος κάθε χεριού ώστε να απομακρύνουν το νερό, σαν υαλοκαθαριστήρας παρμπρίζ.  Λειτουργία χωρίς αφή

  Ενεργοποίηση της λειτουργίας του αέρα μέσω αισθητήρων ανίχνευσης.
  Γρήγορο καθάρισμα

  Μικρή επιφάνεια - ομαλή ενιαία πρόσοψη με υποδοχές αέρα κατεργασμένες σε CNC  Εγγύηση 5 ετών

  Όλοι οι στεγνωτήρες χεριών Airblade™ της Dyson συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών.

 • ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€