KOSTAL SOLAR ELECTRIC

Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές καινοτόμων αντιστροφέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων.Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής προϊόντων για έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας, η KOSTAL αναπτύσσει στενές σχέσεις συνεργασίας με διάφορες εταιρείες, π.χ. από τον τομέα της τεχνολογίας Smart Home, αλλά και με τους πελάτες της, για να απολαμβάνετε οικολογική και καθαρή ενέργεια από τη δική σας φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.

Λειτουργίες των Inverters KOSTAL στην κατοικία


Λειτουργίες των Inverters KOSTAL στην επιχείρηση
Με τα Inverter της KOSTAL, οι ιδιοκτήτες αποκτούν ολοκληρωμένη εποπτεία της φωτοβολταϊκή εγκατάστασής τους, ελέγχουν όλα τα δεδομένα της με μία ματιά και, επίσης, προστατεύονται άριστα από απώλειες απόδοσης. Η πύλη Φ/Β συστημάτων της KOSTAL όχι μόνο επιτρέπει τη σχηματική παρουσίαση διαφόρων πληροφοριών, όπως δεδομένα απόδοσης, ισχύς DC των επιμέρους String και ισχύς της εγκατάστασης, αλλά περιλαμβάνει επίσης διάφορες λειτουργίες που συμβάλλουν στη βέλτιστη χρήση της παραγόμενης Φ/Β ενέργειας.
 Η KOSTAL ανήκει πανευρωπαϊκά στους πιο περιζήτητους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ισχύος για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Βραβεύτηκε από το ινστιτούτο ερευνών αγοράς EUPD με το Top Brand PV Award DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) και το Top Brand PV Award EUROPE.
Σχετικά Προιόντα
Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της μάρκας