Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στα πλαίσια της άμεσης και αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησής σας εφαρμόζει κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου και πρωτόκολλα ασφαλείας στο στάδιο πληρωμής της χρηματικής σας συναλλαγής και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου τιμολόγησης προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης). Σε αυτό το πλαίσιο σας διασφαλίζει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας
Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ένας ευέλικτος και ασφαλής τρόπος πληρωμής για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, American Express και Diners ή αντίστοιχες χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. Κατά την διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλες και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS όπου θα σας ζητηθούν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής στοιχεία όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται σε αυτήν καθώς και ο τριψήφιος αριθμός Card Verification Value (CVV) για τις κάρτες Visa, Card Verification Code (CVC) για τις κάρτες MasterCard και Card Identification Number (CID) για τις κάρτες της American Express, ο οποίος και αναγράφεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας. Το πρωτόκολλο για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit χρησιμοποιείται καθ’όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία της ανταλλαγής δεδομένων σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών.

MasterCard SecureCode
Με την υπηρεσία MasterCard® SecureCode™, υπηρεσία πιστοποίησης της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας MasterCard, παρέχεται πρόσθετη ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των αγορών σας στο internet. Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε και εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, ως ένα στάδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την χρεωστική σας ή πιστωτική σας κάρτα. Η εισαγωγή της υπηρεσίας MasterCard® SecureCode™ κατά τη διάρκεια μιας αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνει ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας. Εάν εισαχθεί λανθασμένος Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας, η αγορά δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Ακόμα και αν κάποιος ξέρει τον αριθμό και τα λοιπά στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας.

Verified by Visa

Για να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη σας στις online αγορές , προσφέρουμε την υπηρεσία Verified by Visa - μια υπηρεσία που προστατεύει τα δεδομένα του κάτοχου της κάρτας με τον δικό του προσωπικό κωδικό . Είναι τόσο αξιόπιστο, ασφαλές, γρήγορο και εύκολο. Με την υπηρεσία Verified by Visa κατά την διαδικασία πληρωμής ανοίγει ένα επιπλέον πεδίο που συνδέεται με την τράπεζά σας. Εκεί εισάγετε τον προσωπικό σας Verified by Visa κωδικό πρόσβασης και τα προσωπικά σας στοιχεία για να επιβεβαιωθεί ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας . Ο Verified by Visa κωδικός πρόσβασης είναι επιπλέον ασφάλεια γνωστή μόνο σε εσάς και την τράπεζά σας.

Με χρήση λογαριασμού PayPal
Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό PayPal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μεταφέροντας το χρηματικό ποσό μέσα από το ασφαλές πεδίο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας ανακατευθύνεστε στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών του οργανισμού PayPal και κάνετε την μεταφορά σας πλήρως αυτοματοποιημένα και εντός λίγων λεπτών.

Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή)
Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να εξοφλήσουν με μετρητά την παραγγελία τους τη στιγμή που θα τα παραλάβουν. Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς ιδιώτες με απόδειξη λιανικής και για παραστατικά αξίας άνω των 500€ ανά παραγγελία προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις με τιμολόγιο πώλησης δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας σε κατάστημα της επιλογής σας Η εξόφληση της παραγγελίας που καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος της επιλογής σας αφού προσέλθετε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Η εξόφληση στο κατάστημα μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Με πληρωμή χρησιμοποιώντας των Κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής
Η Εταιρεία «Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.» µε γνώµονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την βελτίωση της εµπειρίας των πελατών της, σας ενηµερώνει σχετικά µε την δυνατότητα εξόφλησης των συναλλαγών σας µε την χρήση Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωµής. Ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωµής (11ψήφιος) αναγράφεται πάνω στο παραστατικό σας ή στο αποδεικτικό e-mail που λαµβάνεται κατά την επιβεβαίωση παραγγελίας από το ηλεκτρονικό µας κατάστηµα που σας επιτρέπει να πραγµατοποιήσετε την πληρωµή µέσω της Τράπεζας σας.

Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να εξοφλείτε εύκολα, γρήγορα και µε ασφάλεια τις συναλλαγές σας, είτε αφορά εξόφληση παραστατικού είτε έναντι καταβολής στην «Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ», µε την είσοδό σας στο Web-banking, Mobile banking ή Phone banking που διατηρείτε σε οποιαδήποτε Τράπεζα της επιλογής σας. Η πληρωµή διενεργείται µέσω τους συστήµατος ∆ΙΑΣ εντελώς δωρεάν από τον υπολογιστή σας ή το κινητό σας τηλέφωνο. Τα οφέλη της νέας υπηρεσίας πληρωµής των συναλλαγών σας µε την χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωµής προς την Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι:

• Άµεση ταυτοποίηση της πληρωµής σας στον Τραπεζικό µας Λογαριασµό χωρίς να επικοινωνήσετε µαζί µας.
• Ταχύτητα στην τιµολόγηση σας µε την ταυτοποίηση της πληρωµή σας.
• Αυτόµατη ενηµέρωση της καρτέλας σας την στιγµή που πραγµατοποιείται η πληρωµή σας.
• Άµεση, έγκυρη και έγκαιρη παραλαβή των εµπορευµάτων που έχετε επιλέξει.
• Αποθήκευση της πληρωµής προς την Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ για µελλοντική χρήση.

Παρακάτω για την καλύτερη δυνατή κατανόηση της διαδικασίας πληρωµής µε την χρήση του Κωδικού Ηλεκτρονικού Πληρωµής παραθέτουµε αναλυτικά τα τρία βήµατα που θα ακολουθήσετε από το µενού της κάθε Τράπεζας.

EUROBANK
ΑLPHA BANK
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ