ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Καλάθι
Σύγκριση
Brands
Brands
  • Νέα αποκλειστική εφαρμογή από την ΚΑΥΚΑΣ, για την αναζήτηση των διακοπτών σας! Ανακαλύψτε την.
  • ΔΩΡΕΑΝ παράδοση για επαγγελματίες & εκτός Αττικής! Δείτε τα δρομολόγια εδώ.
  • ΔΩΡΕΑΝ παράδοση για παραγγελίες άνω των 50€
  • Είστε επαγγελματίας ηλεκτρολόγος; Εγγραφείτε στο ΚΑΥΚΑΣ επιβράβευση & αποκτήστε μοναδικά προνόμια!

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο τομέας της βιομηχανίας αποτελεί έναν ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο που μεταξύ άλλων προϋποθέτει την αδιάκοπή και απρόσκοπτη λειτουργία πλήθους συστημάτων, μέσω κατάλληλα αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η ανάγκη για πιστοποιημένα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις, συμβατές με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις καθίσταται ολοένα και σημαντικότερη.

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ μέσω της εμπειρίας της αλλά και με τον διαρκή εμπλουτισμό της γκάμας της είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμες λύσεις παρέχοντας εγγυημένα προϊόντα από επώνυμους κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς. Η δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων τεχνικών προτάσεων προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής, οδηγεί στην τεχνολογική αναβάθμιση του εξοπλισμού σας και κατ’ επέκταση στην βελτιστοποίηση βασικών παραγωγικών διεργασιών.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι του κλάδου SCHNEIDER ELECTRIC, ABB, SIEMENS, LEGRAND, MENNEKES, HAGER, BALLUFF, SONTAY, AECO διαθέτουν μέσω της ΚΑΥΚΑΣ, πληθώρα υλικών που καλύπτουν κάθε είδους εφαρμογή. Στην γκάμα μας θα βρείτε βιομηχανικά φις και πρίζες, ρελέ ισχύος/θερμικά, θερμομαγνητικούς διακόπτες, διακόπτες φορτίου, αυτόματους διακόπτες ισχύος, βιομηχανικά αισθητήρια, λογικούς ελεγκτές (PLC), ηλεκτροκινητήρες, ρυθμιστές στροφών, βιομηχανικά όργανα μέτρησης, αντιεκρηκτικό υλικό, φωτιστικά βιομηχανικού χώρου, υλικά μέσης τάσης.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας στα προϊόντα του βιομηχανικού αυτοματισμού, συνεισφέροντας σημαντικά στον δρόμο για την αύξηση της παραγωγικότητας, της ενεργειακής εξοικονόμησης και της τελικής κερδοφορίας της επιχείρησης σας.