ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ 0
 • H λίστα σύγκρισης είναι άδεια. Επιλέξτε “Σύγκριση” σε τουλάχιστον 2προιόντα που σας ενδιαφέρουν

ΛΟΙΠΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

Λαμπτήρες σε μεγάλη ποικιλία. Στην ΚΑΥΚΑΣ θα βρείτε λαμπτήρες όλων των ειδών σε μεγάλη γκάμα και απίστευτες τιμές. Από απλούς λαμπτήρες οικονομίας μέχρι λαμπτήρες τεχνολογίας LED για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας & οικονομία.

Η ΚΑΥΚΑΣ σε συνεργασία με τους κορυφαίους και πιο αναγνωρισμένους οίκους στην παγκόσμια αγορά λαμπτήρων, PHILIPS - OSRAM - SYLVANIA - MEGAMAN, παρέχει αξιόπιστα, εγγυημένα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον οικιακό σας χώρο. Θα βρείτε μία τεράστια γκάμα λαμπτήρων, οι οποίοι ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, παρέχοντας λύσεις και σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων με τη χρήση τεχνολογίας LED.

Επιλέξτε λαμπτήρες μέσα από μεγάλη ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, θερμοκρασιών χρώματος και φωτεινής απόδοσης για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας ταιριάζει. Σχεδιασμένους ώστε να ταιριάζουν με μία ευρεία γκάμα φωτιστικών κι εφαρμογών.

Λαμπτήρες LED που εξασφαλίζουν μεγάλη ενεργειακή εξοικονόμηση αλλά και ελαχιστοποιούν το κόστος συντήρησης κι αντικατάστασης, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής τους & οικονομία χάρη στην εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 90%.

Οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού (CFL) οικονομίας προσφέρουν άνετο, απαλό φωτισμό για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Οι λαμπτήρες CFL παρέχουν υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και φως που διαρκεί. Είναι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και συνδυάζουν την ενέργεια του φωτισμού φθορισμού με την άνεση και τη δημοτικότητα των λαμπτήρων πυρακτώσεως.

Λαμπτήρες αλογόνου με απόδοση φωτός που είναι φιλικοί προς το περιβάλλον και ξεχωρίζουν για τη φωτεινότητά τους. Δημιουργούν πλούσιες αντιθέσεις και φωτίζουν χώρους δημιουργώντας καθαρή, φωτεινή ατμόσφαιρα.

Οι λαμπτήρες μικτού φωτισμού συνδυάζουν ένα συνεχές φάσμα από την πηγή πυράκτωσης και γραμμικού φάσματος από την πηγή υδραργύρου υψηλής πίεσης, για άμεση αντικατάσταση λαμπτήρων πυράκτωσης, για καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής.

Οι λαμπτήρες υδραργύρου παρέχουν ένα ψυχρό, γαλαζωπό λευκό φως. Είναι ιδανικές για εξωτερικές εφαρμογές, εργοστάσια, στον τομέα των μεταφορών και σε βιομηχανικές περιοχές.

Οι λαμπτήρες μεταλλικών αλογονιδίων HMI λειτουργούν μόνο σε κλειστού τύπου φωτιστικά, τα οποία έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το συγκεκριμένο σκοπό, εξαιτίας της υψηλής φωτεινότητας, της υπεριώδους ακτινοβολίας και της υψηλής εσωτερικής πίεσης κατά τη λειτουργία.

Οι λαμπτήρες υψηλής πίεσης νατρίου έχουν στιβαρή κατασκευή και ανθεκτικοι στους κραδασμούς υψηλής φωτεινής απόδοσης.

Οι κλασικοί λαμπτήρες πυράκτωσης, οι οποίοι ξεκινήσαν να καταργούνται από την ευρωπαϊκή αγορά τον Σεπτέμβριο του 2009 με απαγόρευση της παραγωγής τους και εισαγωγής του γλόμπου των 100W και των 75W, το 2011 των 60W και το 2012 τους γλόμπους των 40 και 25W. Τα οφέλη από τη μετάβαση στις νέες μορφές λαμπτήρων είναι προφανή καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας φθάνει το 80% ή και 90% ενώ η διάρκεια ζωής τους είναι μέχρι και δεκαπλάσια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως του Τόμας Έντισον.

Οι λαμπτήρες ειδικών εφαρμογών χρησιμοποιούνται σε ιατροφαρμακευτικές εφαρμογές, λαμπτήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας, λάμπες μαύρου φωτός κλπ.

Επιλέξτε λαμπτήρες οχημάτων, κατάλληλες για φωτισμό επιβατικών αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτου ή μοτοσυκλετών.
Διαβάστε Περισσότερα
 • 216 300 3333
  Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών Δευ-Παρ 09:00 - 20:00 ή μέσω mail στο
  customercare@kafkas.gr
 • STOCKHOUSE
  Πρόλαβε πρώτος τα τελευταία κομμάτια σε ειδικές τιμές
 • Ευελιξία
  Απευθείας παραλαβή από το κατάστημα ή ΔΩΡΕΑΝ παραδοση όπου εσύ επιθυμείς με αγορές άνω των 80€