ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ MOBILE VERSION
ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ DESKTOP VERSION
Καλάθι
Σύγκριση
Brands
Brands
Η Black Friday 2022 έρχεται στην ΚΑΥΚΑΣ!
Η Black Friday 2022 έρχεται στην ΚΑΥΚΑΣ!
Μείνετε συντονισμένοι

Ενημερωθείτε πρώτοι από όλους!

  • 1. Τι είναι η Black Friday;

    Η μεγαλύτερη ημέρα προσφορών για το λιανικό εμπόριο παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, η πλειοψηφία των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου συμμετέχουν σε αυτή την εορτή με μεγάλες πτώσεις τιμών σε πληθώρα προϊόντων, όπως προϊόντα τεχνολογίας, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια και πολλά ακόμη!
  • 2. Πότε είναι η Black Friday;

    Η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου και συνήθως πραγματοποιείται μεταξύ 23-30 Νοεμβρίου. Για το 2022, είναι στις 25/11 για την Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως!
  • 3. Πότε ξεκινάει η Black Friday στην ΚΑΥΚΑΣ;

    Αυτή την πληροφορία δεν μπορούμε να σας την αποκαλύψουμε ακόμα… Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι από όλους!

Για την Ιστορία...

Είναι το όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρόλο που δεν έχει αναγνωριστεί ως επίσημη αργία, πολλοί εργαζόμενοι κάθε "Μαύρη Παρασκευή" έχουν ρεπό!

Η ονομασία προέκυψε στις αρχές της δεκαετίας του '60. Τότε, οι αποδείξεις και τα λογιστικά φύλλα ήταν χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν 2 χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία. Με κόκκινο έγραφαν τις ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο τις ημέρες με θετικό απολογισμό. Η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, καθιερώθηκε ως η πρώτη ημέρα πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με εξαιρετικά υψηλούς τζίρους... εξ' ού και το όνομα αυτής... Black Friday! Τα πρώτα στοιχεία από τη χρήση αυτού του όρου περιγράφουν την μεγάλη & ενοχλητική για τους πεζούς κυκλοφορία οχημάτων, που σημειώνονταν την ημε΄ρα αυτή. Περίπου 20 χρόνια αργότερα, έγινε γνωστή σε όλους, ως η ημέρα πτώσεων των τιμών!